About Me

Welkom op mijn website! Ik ben Hetty Creemers. Mijn werk kenmerkt zich door dames met elegante lange benen en prachtige gewaden, geïnspireerd door de betoverende slangengodin van Kreta.

In mijn artistieke visie combineer ik de mystiek van de slangengodin met de schoonheid van de natuur. Dieren spelen een prominente rol in mijn ontwerpen, waarbij vogels, slangen en vissen regelmatig terugkeren. Deze symbolische wezens voegen een diepere betekenis toe aan mijn beelden en verrijken het verhaal dat ik wil vertellen.

Wat mijn werk echt uniek maakt, zijn de vreemde jurken, rokken en schoenen of laarzen die ik mijn dames geef. Met een vleugje eigenzinnigheid en creatieve vrijheid voegen deze onconventionele elementen een gevoel van individualiteit en verwondering toe aan elk stuk.

Mijn creatieve proces begint met boetseren, waarbij ik meestal begin met het vormgeven van de benen op een stalen pin. Van daaruit laat ik de klei spreken en ontstaat het beeld organisch. Het is een intuïtief proces waarbij ik me laat leiden door mijn artistieke impulsen en het karakter van elk beeld laat ontvouwen.

Om mijn beelden de perfecte afwerking te geven, worden ze geglazuurd en twee keer gebakken. Dit zorgt voor duurzaamheid en een prachtige glans, waardoor de details en textuur van elk stuk tot hun recht komen.

Inmiddels heb ik een hele serie dames gecreëerd, elk met hun eigen unieke uitstraling en persoonlijkheid. Je kunt deze prachtige beelden bewonderen terwijl ze voor de ramen van ons huis staan. Voorbijgangers kunnen genieten van de artistieke pracht die deze beelden uitstralen, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje privacy bieden.

Ik nodig je uit om mijn galerij te verkennen en je te laten betoveren door de wereld van mijn kleibeelden. Ontdek de harmonie tussen de mythologie en de schoonheid van de natuur, en laat je meeslepen door de verhalen die mijn beelden vertellen.

Keep In Touch